en lille advarsel

Denne side henvender sig til spilledere og andre interesserede. Der kan forekomme indslag, som kan ødelægge noget af fornøjelsen for dig, hvis du skal være spiller på et af scenarierne!
Hvis du ønsker at downloade den nyeste version af et af mine scenarier - herunder mit aktuelle Fastaval-scenarie - kan du klikke her.

7.3.07

vingummi-research

Nyeste version af scenariet, der er næsten identisk med forrige version, kan hentes ved at klikke her. Der kommer ingen nye versioner før Fastaval.

Efter at have kigget på scenariet, har jeg besluttet, at det må være omtrent lige besværligt at printe 64 sider incl. 5 karakterbeskrivelser med hver deres udgave af reglerne som det er at printe 49 sider + 5 gange 3 sider med regler.
Et af problemerne er, at hver spiller skal have et sæt regler og at hvert sæt skal være sådan, at der ikke går kludder i det, hvis man printer dobbeltsidet. Den ene spillers karakter-ark må eksempelvis ikke starte bag på den anden spillers karakter-ark.
Så det er det.
Angående vingummibamserne har lidt research afsløret, at Fakta sælger en type vingummibamser, der både virker bløde og lækre. Næringsværdien er formodentlig den samme, så jeg vil anbefale Fakta-typen - især fordi de er noget billigere end de stenhårde Haribo-bamser.

Ingen kommentarer: