en lille advarsel

Denne side henvender sig til spilledere og andre interesserede. Der kan forekomme indslag, som kan ødelægge noget af fornøjelsen for dig, hvis du skal være spiller på et af scenarierne!
Hvis du ønsker at downloade den nyeste version af et af mine scenarier - herunder mit aktuelle Fastaval-scenarie - kan du klikke her.

2.3.07

status på RNESK

Ja det er over en uge siden, at jeg meldte scenariet færdigt ...første gang. - Men så var der lige et par småting.
Men nu ER det faktisk både afleveret og alting. Mette har fået sit eksemplar, og det skulle være på vej til dommerne. Kortene er sat op og findes nu i to pdf-versioner: en med fire kort på et A4 ark og en i A6-format.
Mads Brynnum har været så flink at love at se om ikke han kunne få stablet et prøvespil på benene. Så tingene kører.

De færdige kort bliver A6-størrelse. Sådan nærmest som et typisk ferie-foto eller et postkort. Fordelen er, at det findes færdig og klart i de fleste butikker og at der er fornuftig plads på selve kortet, så man ikke behøver klemme teksten og skrive med mikroskopiske bogstaver.

Det eneste problem er vingummibamserne. De almindeligste vingummibamser på det danske marked er små og hårde og ikke ret sjove. Man kan i nødstilfælde bruge kattepoter eller salte fisk. Effekten er nok ca. den samme, selvom Katjes brillierer med debile reklamer.

Ingen kommentarer: